Categorieën
Slotenmaker

Offerte aanvraag Tilburg

Datum: september 26, 2011
Woonplaats: Tilburg

Omschrijving opdracht: Beste meneer, mevrouw,
momenteel woon ik in een huurwoning. Ik heb een draai/kiep-raam aan de voorzijde van het pand, dat bestaat uit een kunststof kozijn. Het slot van het raam valt net niet volledig in de vergrendeling. Mij is verteld dat het slot op zich niet verkeerd of kapot is, maar dat het te maken moet hebben met de stand van het slot of kanteling van het raam.
Graag zou ik van u horen of het mogelijk is dit door uw bedrijf te laten maken.
Daarnaast zou ik graag een ander slot op mijn deur willen (heb nu een standaard formaat, wat niet inbraak veilig is) en een knip voor op mijn deur.
Graag ontvang ik spoedig in reactie via mail of telefoon. Mocht ik niet opnemen, dan spreek a.u.b. mijn voicemail in, dan bel ik spoedig terug.

Via: http://www.slotenmaker-team.nl/noord-brabant/tilburg/